Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΤΟΣ!

ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΜΑΡΤΗ 6μμ στο ΚΑΜΠΕΡΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ

Ανοιχτό κάλεσμα – σύσκεψη προς όλα τα Σωματεία Ιδιωτικού και Δημοσίου Τομέα, τους Φοιτητικούς, Αθλητικούς, Πολιτιστικούς Συλλόγους, τους Μαθητές και τους Γονείς, τους Συλλόγους των Επαγγελματιών και Εμπόρων και όλους τους φορείς της πόλης μας. 

  Όλες και όλοι εμείς που πρωτοστατήσαμε στην οργάνωση των μεγαλειωδών συγκεντρώσεων των προηγούμενων ημερών με αφορμή το έγκλημα στα Τέμπη, έχουμε ευθύνη να συνεχίσουμε, να σηκώσουμε στις πλάτες μας την ευθύνη που υποσχεθήκαμε στους νεκρούς, αυτό το έγκλημα να μην ξεχαστεί. Μέχρι να τιμωρηθούν οι πραγματικοί ένοχοι του εγκλήματος, να μην ξαναγίνει άλλη θυσία στο βωμό του κέρδους.

   Αυτή η κοινή οργή, η κοινή επιθυμία για απόδοση ευθυνών να γίνει οργανωμένη διεκδίκηση σε όλους τους χώρους δουλειάς, μόρφωσης, εκπαίδευσης, κατοικίας, πολιτισμού, αθλητισμού, με τη δύναμη του κοινού σχεδιασμένου συντονισμένου αγώνα για να μην ξαναθρηνήσουμε άλλες ανθρώπινες ζωές για τα κέρδη των λίγων.

   Η δύναμη του συντονισμένου αγώνα κρίθηκε στις τελευταίες μαζικές κινητοποιήσεις. Η συνέχεια είναι στο χέρι όλων μας να δοθεί ακόμα πιο δυναμικά, πιο αποφασιστικά. Βάζοντας σε προτεραιότητα τις ζωές μας και τα όνειρα των παιδιών μας, να μη δείξουμε άλλη ανοχή περιμένοντας κάποιος άλλος να παλέψει για εμάς. Να γίνουμε εμείς οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων, να δώσουμε την πραγματική ελπίδα στη νέα γενιά για το μέλλον που τους αξίζει.